Tuesday, 26 August 2014

MP-R Lubricant

Jenama MaxPower Revolution (MP-R) bukanlah satu jenama baru dalam pasaran Malaysia malah telah lebih 5 tahun jenama ini diperkenalkan oleh sebuah syarikat milik penuh bumiputera iaitu Kilauan Impian Sdn Bhd yang beroperasi di Taiping, Perak.
Jenama MP-R yang terkenal dengan beberapa siri produk penjimatan minyak kenderaan iaitu MP-R Fuel Saver, MP-R Extra dan MP-R HD yang mana memberi kesan positif kepada pemandu atau pemilik kenderaan yang mendambakan penjimatan minyak, kelancaran pemanduan dan kuasa tambahan dalam pemanduan mereka.

Sepertimana produk sedia ada yang mementingkan penjimatan kuasa dan kelancaran pemanduan Kilauan Impian Sdn Bhd mengorak selangkah lagi ke hadapan dengan penghasilan produk yang disebutkan sebagai MP-R Lubricant yang mana dalam siri ini MP-R memperkenalkan pelincir MP-R Platinum 5W/40 Fully Synthetic dengan formulasi M.A.S, MP-R Premiere 10W/40 Semi Synthetic dengan formulasi M.A.S serta MP-R Performance Pack yang mengandungi minyak perawatan enjin, perawatan bahanapi dan injector cleaner.


Hasil daripada tribology, MP-R berjaya menghasilkan produk pelincir sifar geseran yang mana produk pelincir MP-R ini mampu mengurangkan geseran sehingga 4-5 kali lebih baik berbanding minyak pelincir berjenama terkenal.

Kebanyakan minyak pelincir yang ada dalam pasaran tidak mempunyai formulasi M.A.S termasuklah pelincir dari jenama terkenal, manakala pelincir yang mempunyai formulasi ini dijual pada harga yang lebih tinggi namun pelincir MP-R dipasarkan dengan harga yang sangat berpatutan.

Untuk makluman pembaca, MP-R Platinum 5W/40 Fully Synthethic dengan kualiti gred SN/CI4 dijual pada harga promosi sekarang iaitu RM210 daripada harga sebenarnya RM230. Dengan menggunakan minyak hitam keluaran MP-R Lubricant ini anda boleh mendapat perjalanan sehingga 15ribu km / perjalanan berbanding produk-produk sedia ada di pasaran yang hanya boleh digunakan hanya 10ribu km/perjalanan. Jadi dengan membuat pembelian ini anda sudah mampu untuk tersenyum lebar dengan penjimatan sebanyak 5ribu km/perjalanan terutamanya bagi musim perayaan ini.

Produk kedua pula adalah MP-R Premier 10W/40 Semi Synthethic dengan kualiti gred SNC14 yang dijual pada harga promosi iaitu RM170 daripada harga sebenarnya RM185. MP-R Semi Synthethic keluaran KISB ini mampu untuk mencapai sehingga 12ribu km / perjalanan jika dibandingkan dengan produk luar yang hanya boleh digunakan untuk 8ribu km/perjalanan sahaja.

Seterusnya adalah MP-R Performance Pack yang dijual juga pada harga promosi sebanyak RM99 daripada RM199. Produk ini merupakan pakej yang bukan sahaja menjanjikan penjimatan minyak, penambahan kuasa dan kelancaran pemanduan namun ia juga merupakan pakej rawatan dan penjagaan enjin kereta.

Untuk pengetahuan pembaca, bagi produk penjimatan minyak pula pihak KISB menawarkan harga promosi sepanjang bulan Ramadhan ini sehingga 10 Syawal. Bagi MP-R standard ianya dijual pada harga RM199 / unit (WM) atau 210/ unit (EM) yang mana harga biasanya adalah RM219/unit (WM) dan RM239/unit (EM). Selain itu, KISB juga turut mengeluarkan produk terbaru yang dinamakan MP-R Extra yang telah pun berada di pasaran pada harga promosi iaitu RM299 dan bersempena hari raya yang bakal tiba pihak KISB memberikan promosi secara besar-besaran menjadikan harga produk MP-R Extra ini sebanyak RM270/unit untuk masa terhad ini sahaja. Gajet yang terakhir adalah MP-R HD yang sesuai untuk digunakan pada kenderaan yang menggunakan minyak petrol/diesel yang dikhususkan kepada mereka yang mahukan keseronokan di dalam pemanduan seperti memandu kenderaan sport dan terbukti MP-R HD adalah jawapan terbaik serta ianya amat berbaloi digunakan dengan jangka hayat 8-10 tahun. Produk hebat ini dijual pada harga promosi iaitu RM365/unit berbanding harga asalnya iaitu RM449/unit.

Jadi bertindaklah segera dengan menghubungi pengedar-pengedar MP-R yang sah yang berhampiran dengan anda di seluruh Malaysia di Hotline MP-R di talian 010-510 9300 / 010-510 9311. Selain daripada mengelakkan pelanggan tidak rasa ditipu pihak syarikat memberikan jaminan bebas risiko dengan jaminan pulangan wang 100% dan waranti produk bagi tempoh 18 bulan. Tambahan pula, pemilik MP-R secara automatik akan memperoleh pelbagai faedah menarik sebagai pemilik MP-R. Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai MP-R anda boleh melayari laman web kami di http://mpr4u.my atau laman sesawang MP-R di http://facebook.com/mpr4u. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan maklumat audio visual mengenai MP-R dengan melayari http://youtube.com/mprmediatv

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money